Υπηρεσίες

Μελέτη του χώρου & εξατομικευμένες συμβουλές διακόσμησης

Έπιπλο Βέρρος Έπιπλα Βέροια Υπηρεσίες μελέτης χώρου, ιδέες και συμβουλές διακόσμησης

Μελέτη του χώρου & διακόσμηση.

Είτε ενδιαφέρεστε να εξοπλίσετε το νέο σας σπίτι, είτε να ανανεώσετε το χώρο σας οι διακοσμητές μας θα σας προτείνουν λύσεις σχετικά με την διάταξη των επίπλων και τις ιδανικές διαστάσεις τους ώστε να επιτύχετε ένα όμορφο και χαλαρωτικό χώρο. Τα Έπιπλα Βέρρος προτείνουν μια πλούσια γκάμα επίπλων για όλους τους χώρους ικάνη να εξοπλίσει ολοκληρωμένα το σπίτι σας. Οι μικροί χώροι δωματίων δεν αποτελούν πρόκληση. Κρυφοί χώροι, καναπέδες και κρεβάτια με αποθηκευτικούς χώρους, ανοιγόμενα τραπέζια, βρίσκονται ήδη στη διάθεσή σας. Οι δικές σας επιλογές σε συνδυασμό με τις δικές μας προτάσεις προσφέρουν λειτουργικό design με το προσωπικό σας στυλ αποφεύγοντας λάθη χωροταξικά ή αισθητικά.

design - quality - comfort

Γνωρίζουμε ότι κάθε σπίτι είναι μοναδικό...
και έτσι μοναδικά το αντιμετωπίζουμε.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη μελέτη χώρου & διακόσμησης προτείνοντας τον ιδανικό συνδυασμό επίπλων με λειτουργικό design. Η έμπειρη ομάδα διακοσμητών μας είναι στη διάθεσή σας προτείνοντας απλές ιδέες έως τελειοποιημένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε έπιπλα που μπορούν να προσαρμοστούν στο δικό σας τρόπο ζωής. Δημιουργήστε τα δικά σας έπιπλα!

Προσαρμοσμένα στα μέτρα σας.

Έχετε επιλέξει το σχέδιο, και τώρα ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε τη διάσταση που σας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας; Έχετε αμφιβολίες για τη λειτουργικότητα του χώρου; Oι περιορισμένοι χώροι δεν αποτελούν πρόκληση. Μαζί θα επιλέξουμε το μέγεθος και τις διαστάσεις του τραπεζιού, του καναπέ, του κρεβατιού. Έπειτα σειρά έχουν τα όμορφα υλικά και τα εντυπωσιακά χρώματα που θα αναδείξουν το προσωπικό σας στυλ. Αμέτρητες επιλογές σχεδίων από μοντέρνα έως κλασικά και υλικά από υφάσματα έως δερμάτινα θα ζωντανέψουν τη φαντασία σας. Σε συνδυασμό με τις χρήσιμες συμβουλές μας, θα δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα μοναδικό και ταυτόχρονα λειτουργικό, τον κόσμο σας, το σπίτι σας, τα έπιπλά σας.

Έπιπλο Βέρρος Έπιπλα Βέροια Υπηρεσίες μελέτης χώρου, ιδέες και συμβουλές διακόσμησης
Έπιπλο Βέρρος Έπιπλα Βέροια Υπηρεσίες μελέτης χώρου, ιδέες και συμβουλές διακόσμησης

Έχετε ακόμη απορίες;

Έπιπλο Βέρρος Έπιπλα Βέροια δωρεάν μεταφορά

Ευέλικτη παράδοση και συναρμολόγηση

Έπιπλο Βέρρος Έπιπλα Βέροια πληρωμή με 24 άτοκες δόσεις

Αποπληρωμή έως 24 άτοκες δόσεις

Search

Scroll Down
Bottom Reached